Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beckmann | nyári stresszkezelő, hosszú hatású gyeptrágya 15-0-20 | 10 kg

19.842 Ft (15.624 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 10199
Gyártó: BECKMANN
Szállítási díj: 1.999 Ft

Leírás és Paraméterek

Terméknév: Beckmann | nyári stresszkezelő, hosszú hatású gyeptrágya 15-0-20 | 10 kg
Cikkszám: 10199
Bruttó ár: 19.842 Ft

Amennyiben nem találja az Ön által keresett terméket, vagy a rendelés során segítségre van szüksége, keressen minket a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeken.

BECKMANN

A Beckmann vállalat egy harmadik generációs családi vállalkozás Németországban. Az alsó-szászországi Beckeln városában (Brémától 30 km távolságra dél-nyugatra) található központban több mint 40 éve gyártunk műtrágyákat, szerves trágyákat, valamint egyéb talajjavító készítményeket.

Az üzem alapterülete meghaladja a 25.000 m -t, kis és nagy kiszerelésű termékeink modern gyártósorokon készülnek. A termékek döntő hányada saját előállítású, ennek köszönhetően tudjuk garantálni azok folyamatosan magas minőségét. Ugyanez teszi lehetővé azt is, hogy ügyfeleink igényeire gyorsan, rugalmasan és kedvező áron reagálhassunk.

Az új energiafelügyeleti rendszerünk bevezetésével sikerült jelentős mértékben javítanunk az üzem energiahatékonyságát. A tetőkön elhelyezett napelemek környezetbarát módon állítják elő a villamos energiát, a fűtést biogáz hasznosításával oldjuk meg. Vállalatunk működtetésében tehát kiemelten fontos szempont az energiatakarékosság és a környezetvédelem.