Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beckmann | talajaktivátor | 7,5 kg

6.980 Ft (5.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 10720
Gyártó:
Szállítási díj: 1.999 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerves-ásványi trágya

NPK 4+5+1 + 45 % szerves anyag tartalom

  • Fokozza a talajélet aktivitását, segíti az erőteljes gyökérzet kialakulását
  • Hozzájárul a talaj optimális pH értékének kialakulásához
  • Javítja a talaj tápanyagszolgáltató képességét
  • Minden talajtípushoz ajánlott
  • Alkalmas pázsitfelületek vetés előtti, illetve meglévő pázsitok kezelésére is

TERMÉKLEÍRÁS
A Beckmann talajaktivátor használata egy hosszú távú befektetés a talaj minőségének javítása, ezáltal a kerti növények, virágok és a pázsit egészséges fejlődése érdekében.

A természetes eredetű szerves anyagok és tápelemek javítják a talajéletet, a talajszerkezetet. Mésztartalma biztosítja a megfelelő pH-értéket a talajban, és támogatja az optimális morzsaszerkezet kialakulását.

A növények fejlődéséhez fontos szerves formában jelenlévő tápanyagokat a mikroorganizmusok átalakítják, azok könnyen felvehetővé válnak, a növény közvetlenül felhasználhatja azokat. Ezáltal a növények egészségesek és a betegségekkel szemben ellenállók lesznek. A Beckmann talajaktivátort balkon- és szobanövényekhez, zöldségnövényekhez, illetve pázsitok telepítéséhez és fenntartásához egyaránt használhatjuk.

Hosszú hatástartamú, aktivizálja a talajéletet, segíti az erőteljes gyökérzet kialakulását, hozzájárul a növények stressztűrő képességének fokozásához.

FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
A Beckmann talajaktivátor egész évben használható, első alkalommal tavasszal javasolt a használata, melyet egy nyári alkalmazás követ.

Zöldség- és dísznövények, illetve fűmag vetése esetén a telepítés/vetés előtt javasolt kiszórni, ezáltal biztosítva időt a talaj regenerációjára.

Meglévő pázsitfelületek esetén egyenletesen szórjuk ki a területre, majd öntözzük be. A gyepszellőztetést követő használata különösen hatékony.

Problémás talajok esetén a készítményt többször kisebb adagban ajánlott használni, ez gyorsabb, kíméletesebb helyreállítást biztosít.

Javasolt felhasználási mennyiség:

Zöldség és dísznövények trágyázására évente két alkalommal, ültetés előtt 100-150 g/m2, majd nyáron 80-100 g/m2 mennyiségben kiszórva.

Fűmag vetése vagy gyepszőnyeg fektetése előtt 120-150 g/m2 mennyiségben kiszórva.

Meglévő pázsit felületre szórva 120 g/m2.

ALKALMAZÁSI IDŐSZAK
január -december

Terméknév: Beckmann | talajaktivátor | 7,5 kg
Cikkszám: 10720
Bruttó ár: 6.980 Ft

Amennyiben nem találja az Ön által keresett terméket, vagy a rendelés során segítségre van szüksége, keressen minket a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeken.

BECKMANN

A Beckmann vállalat egy harmadik generációs családi vállalkozás Németországban. Az alsó-szászországi Beckeln városában (Brémától 30 km távolságra dél-nyugatra) található központban több mint 40 éve gyártunk műtrágyákat, szerves trágyákat, valamint egyéb talajjavító készítményeket.

Az üzem alapterülete meghaladja a 25.000 m -t, kis és nagy kiszerelésű termékeink modern gyártósorokon készülnek. A termékek döntő hányada saját előállítású, ennek köszönhetően tudjuk garantálni azok folyamatosan magas minőségét. Ugyanez teszi lehetővé azt is, hogy ügyfeleink igényeire gyorsan, rugalmasan és kedvező áron reagálhassunk.

Az új energiafelügyeleti rendszerünk bevezetésével sikerült jelentős mértékben javítanunk az üzem energiahatékonyságát. A tetőkön elhelyezett napelemek környezetbarát módon állítják elő a villamos energiát, a fűtést biogáz hasznosításával oldjuk meg. Vállalatunk működtetésében tehát kiemelten fontos szempont az energiatakarékosság és a környezetvédelem.