Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LANDMANN - Azért készítettük, hogy összehozzuk az embereket.

LANDMANN - Azért készítettük, hogy összehozzuk az embereket.

A LANDMANN egy vezető európai grillmárka, mely világszerte jelen van saját kereskedelmi vállalataival például Európában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kínában.

A kanadai grillfelszerelések forgalmazásával 1966-ban cégünk alapítói megteremtették a feltételeket a grillezési hullám beindulásához Németországban. A vállalat nemzetközi terjeszkedését a Bréma közelében lévő székhelyéről, Osterholz-Scharmbeck-ből kezdte meg.

Termékpalettájával a vállalat megmutatja, hogy az ipar milyen innovatív lehet. A mai LANDMANN a grillek sokfélesége, a berendezések, valamint a kiegészítők terén többet nyújt, mint valaha. Az erős márkaernyő alatt a LANDMANN a különböző fogyasztói csoportok életmódjához igazodó grillvilágokat hoz létre.

Grilltermékeinkkel minden fogyasztói csoportnak az abszolút legjobbat ajánljuk – a funkcionalitás és a felszerelés révén alkalmazkodhatunk a különböző ízlésekhez és életmódokhoz. Ennek eléréséhez ma a LANDMANN-nál minden tudásunkat és szenvedélyünket felhasználjuk. Megköveteljük a minőséget, tőkénk pedig a tapasztalatunk.

1966-os alapításunk óta kiváló minőségű és felhasználóbarát termékeket tervezünk és értékesítünk. Tesszük mindezt büszkén és tapasztalatunkra támaszkodva.
Kereskedelmi ügyfeleink igényeit a fogyasztók kívánságaival és a munkatársaink céljaival kombináljuk.

Hatékony hálózatban konszolidáljuk a gyártás, a tervezés, a fejlesztés és a marketing szakértelmét, amely lehetővé teszi olyan termékeket létrehozását, amelyek jó ár / teljesítmény arányt kínálnak ügyfeleinknek.

Termékeink megtalálhatóak partnereink üzleteiben, a speciális kerti kiegészítőket forgalmazóktól kezdve az élelmiszer-ipar kereskedelmi hálózatain keresztül a szakosodott kereskedésekig.