Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

McCulloch akció a készlet erejéig

McCulloch akció a készlet erejéig

A McCulloch hosszú történelemre tekint vissza a nagy teljesítményű kerti szerszámok fejlesztése terén, amelyek erősek, megbízhatóak, illetve ami a legfontosabb, biztosítják a feladat elvégzéséhez szükséges teljesítményt. Nem csupán gyorsan elvégezheti az unalmas kerti teendőket, hanem közben még jól is nézhet ki a McCulloch stílusos, elegáns megjelenésével.

Miért érdemes McCulloch terméket vásárolni?
A McCulloch hosszú múltra tekint vissza a nagy teljesítményű és megbízható termékek fejlesztése terén. Az első lépést 1949-ben tettük meg, amikor bemutattuk az első, amerikai gyártású, egyszemélyes láncfűrészt. Az első néhány évtized során a fő célcsoportunkat a professzionális faipari felhasználók jelentették. Az 1970-es években kezdtünk fogyasztói felhasználásra szánt termékeket gyártani.

Tudás és tapasztalat
Napjainkban, a Husqvarna Group részeként a McCulloch továbbra is kiemelkedőt alkot a hatékony kerti termékek terén. A több mint hatvanéves üzleti tevékenység során megszerzett tudás és tapasztalat minden egyes láncfűrészbe, fűnyíróba, kerti traktorba, nyíróeszközbe és sövénynyíróba beépül…

Funkciók és előnyök
Bárki, aki valaha is használt McCulloch gépet, valószínűleg jól ismeri az általuk biztosított számtalan funkciót és előnyt. Ezek közül a legfontosabbak közé tartoznak az alábbiak:

  • Nagy teljesítményű motorok
  • Fejlett technológia
  • Felhasználóbarát kialakítás
  • Ergonomikus fogantyúk
  • Robusztus anyagok
  • Rengeteg kiegészítő

Emellett nagyon könnyű szert tenni egy új McCulloch gépre, mivel a termékeket kiskereskedelmi áruházláncokban árusítják a világ legtöbb táján. Így aztán semmi nem állhat az útjában annak, hogy Ön is szert tegyen a munka elvégzéséhez szükséges teljesítményre.