Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi metszések / Több erő, kevesebb erőfeszítés

Őszi metszések / Több erő, kevesebb erőfeszítés
A metszőollók a kertészek legjobb barátai! Találja meg az igényeinek legmegfelelőbb modellt, akár száraz ágakat vág, akár benőtt bokrokat ritkít.

A vékonyabb ágak, gallyak metszőollóinkkal való elnyisszantása olyan érzés, mintha azt meghosszabbított karunkkal tennénk.

Metszőollóinkkal az évelő virágok, gyümölcsfák, elvirágzott növények rendszeres vágása vagy a cserjék hosszú, elágazó ágainak levágása serkenti a növények fejlődését, miközben megszépíti udvarát és kertjét. A metszőollóinknál kifejlesztett technológiának köszönhetően nagyobb vágóteljesítményt tud elérni, és ebben segítségére van az innovatív, ergonomikus kialakítás is.

Fedezze fel az Önnek készült választékot
Alkalmi felhasználók is választhatják minőségi termékünket, a belépő szinten lévő Solid termékcsaládunkat, amely hatékonyan elvégzi a munkát és árban is kedvező. A szakértő felhasználók a kategóriájában legjobb technológiát, ergonómiát és tartósságot élvezhetik csúcsminőségű, X-series ™ modellünk használatakor. A két csoport között találhatóak azok, akik megbízható, strapabíró eszközöket keresnek mindennapos használatra. Számukra a Plus ™ termékcsaládunk rengeteg kiegészítő funkciót kínál a magasabb szintű felhasználói élmény garantálására.

Mire használhatóak metszőollóink?
A Fiskars metszőollók kifejlesztésekor a teljesítményt és a kényelmes használatot tartottuk szem előtt. Különböző kézmérethez megfelelő választékot alakítottunk ki, amelyek vágókapacitása lehetővé teszi az elhalt vagy nem odaillő ágak könnyed, hatékony eltávolítását.

A Fiskars három termékcsaládot kínál, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet vágási feladataihoz. Minőségi, belépő szintű Solid termékcsaládunk elvégzi a munkát, míg a Plus kategóriájú eszközeink számos hozzáadott értékkel bírnak, hogy növeljék a használati élményt. A szakértő felhasználók a kategóriájában legjobb technológiát, ergonómiát és tartósságot élvezhetik csúcsminőségű, X-series ™ modellünk használatakor.

Válasszon a mellévágó pengék közül a friss ágak, gallyak vágásához, rávágó pengét pedig az elhalt növényi részek eltávolításához. Vastagabb ágak, gallyak esetén kerti ollót használjon, amellyel tökéletes eredményt érhet el.

Az összes Fiskars metszőolló - termékcsaládtól függetlenül - edzett, precíziósan csiszolt acél pengékkel rendelkezik, amelyek egészen az eszköz hegyéig vágnak és hosszabb ideig élesek maradnak. A súrlódáscsökkentő pengebevonat csökkenti a beragadást és javítja a rozsdaállóképességet, ugyanakkor könnyen nyitható gyorszár védi a pengét szállítás és tárolás során. Válasszon a mellévágó pengék közül a friss ágak, gallyak vágásához, rávágó pengét pedig az elhalt növényi részek eltávolításához. Vastagabb ágak, gallyak esetén kerti ollót használjon, amellyel tökéletes eredményt érhet el.