Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLUEBIRD MEX 600 MINI FORGÓ KOTRÓ

2.399.990 Ft (1.889.756 Ft + ÁFA)
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Menny.:db
Elérhetőség: RAKTÁRON - Kiszállítás: 1-3 nap
Cikkszám: 888140
Gyártó: BLUEBIRD
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

MEX 600 minikotró egy kompakt, és sokoldalú gép, amelyet szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken történő anyagok ásására, emelésére és mozgatására terveztek. Széles körben használják különböző iparágakban, például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a tereprendezésben és az infrastruktúra karbantartásában. A mini kotrógép sokoldalúsága fontos szempont. Használható alapok, árkok, vízelvezető csatornák ásására, talaj egyengetésére, anyagok járművekre történő be- és kirakodására és még sok másra. Ő egy értékes szövetséges.

A Blue Bird Industries által kínált modell egy hatékony, kompakt gép, amely alkalmas a földmunkák egyszerű elvégzésére. 562 kg-os üzemi tömegével a feladatok széles skáláját képes megbirkózni.

A markolókanál szélessége 290 mm, űrtartalma 0,011 m³, ami jó remek kapacitást biztosít. Az erőteljes 306 köbcentis benzinmotor biztosítja az ásási feladatokhoz szükséges teljesítményt. Az indítás kulccsal történik, így a motor könnyen indítható és leállítható. Ezen kívül egy RECOIL indítórendszer is található a nagyobb megbízhatóság érdekében.

A gép 2,1 km/h haladási sebességet és 4,36 kN vonóerőt kínál, ami egyenletes mozgást és jó manőverezhetőséget tesz lehetővé. A maximális lejtés mértéke 25°, ami hatékony kezelést tesz lehetővé lejtős terepen is.

A gép 150 mm széles gumi lánctalprendszerrel rendelkezik, amely stabilitást és mobilitást biztosít különböző terepen. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyenetlen felületeken, vagy durva terepen jó tapadás mellett működjön. Ezenkívül a csuklós mechanikus kar lehetővé teszi, hogy szűk területeket érjen el, és változó mélységben ásson.

A kormányállomás intuitív és hozzáférhető kezelőszervekkel, valamint biztonsági funkciókkal, például borulásgátló rendszerekkel és hidraulikus zárral ellátott rögzítőfékkel rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében parkoláskor, és megálláskor.

A minikotrót nagyra értékelik hatékonyságáért és időtakarékosságáért. Kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható utánfutón vagy furgonon, így gyorsan elérheti a munkaterületet. Összefoglalva, ez egy nagy teljesítményű, sokoldalú és kompakt gép, amely hatékony megoldást kínál a földmunkák, és egyéb munkák során.

Súy: 562 kg
Kanál kapacitás: 0,011 m³
Ásási erő (kar): 4,75 kN (485 kgf)
Ásási erő (vödör): 8 kN (815 kgf)
Motor: 306cc
Indító:    kulccsal működtethető
Utazási sebesség: 2,1 km/h
Húzóerő: 4,36 kN
Maximális dőlés: 25°
Meghajtás típusa: Gumi lánctalp
Kézifék: Hidraulikus

Terméknév: BLUEBIRD MEX 600 MINI FORGÓ KOTRÓ
Cikkszám: 888140
Bruttó ár: 2.399.990 Ft
 


Amennyiben nem találod az  általad keresett terméket, vagy a rendelés során segítségre van szükséged, keress minket a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeken.


TUDTAD, HOGY REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓKÉNT KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLHATSZ?
IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ WEBÁRUHÁZUNKBA, ÉS MEGTEKINTHETED SZEMÉLYRE SZÓLÓ KEDVEZMÉNYES ÁRAINKAT!


Bluebird Industries

A BlueBird gépek és tartozékok teljes skáláját gyártja kertgondozáshoz és -fenntartáshoz, erdészeti munkákhoz és mezőgazdasághoz 1978-óta. Kiemelkedő anyagminőség párosul a kedvező vételárral. Országos szervizhálózattal.

Youtube videók